Nasi Drodzy,

przygotowaliśmy dla Was ofertę na catering świąteczny. Świeże ryby, pyszne pierogi, doskonałe zupy, delikatne przystawki – wszystko, co znacie ze Spichrzowych stołów!

W tym roku zamówienia na catering można składać do dnia 18.12.2017 (poniedziałek).

Szczegółowych informacji dotyczących zamówień udzieli Kierownik obiektu, Pani Krystyna Klonowska: 56 657 11 41/ 693 296 859/ biuro@spichrz.pl.

MENU

ZIMNE PRZEKĄSKI

Pstrąg w galarecie 100g/ 12zł

Karp w galarecie 100g/ 12zł

Rolada serowa 100g/ 12zł

Rolada szpinakowa z łososiem 100g/ 12zł

Ryba po grecku 100g/ 12zł

Schab ze śliwką 70g/ 12zł

Schab z masłem chrzanowym 70g/ 12zł

Rolada drobiowa na sosie tatarskim 70g/ 12zł

Rolada ze szczupaka 100g/ 16zł

Łosoś w galarecie 100g/ 16zł

Rolada z kaczki 70g/ 16zł

Sałatka jarzynowa 1kg/ 50zł

Sałatka śledziowa 1kg/ 50zł

ZUPY

Barszcz z pasztecikiem 300g/ 12zł

Barszcz z uszkami 300g/ 12zł

Barszcz z krokietem 300g/ 12zł

Borowikowa z kluseczkami 300g/ 15zł

DANIA NA CIEPŁO

Pierogi ruskie 10szt/ 22zł

Pierogi z kapustą i grzybami 10szt/ 23zł

Pierogi z mięsem 10szt/ 24zł

Kluski z makiem 300g/ 24zł

Kutia 300g/ 18zł

Kapusta z grzybami 300g/ 12zł

Filet z dorsza z posypką serowo – orzechową 200g/ 34zł

Karp faszerowany kaszą i zapiekany ze śmietaną 1szt/ 500g/ 95zł

Karp smażony 200g/ 42zł

Filet z sandacza smażony 200g/ 42zł

Łosoś na parze 200g/ 42zł

Łosoś z rusztu 200g/ 42zł

Szczupak w sosie szczypiorkowym 200g/ 42zł

Roladki z dziczyzny 200g/ 56zł

Pieczeń z dziczyzny 200g/ 52zł

Zrazy wołowe w sosie własnym 200g/ 39zł

Pieczeń z karkówki 200g/ 36zł

Filet z gęsi 200g/ 42zł

Kaczka pieczona 1/2 szt/ 46zł

 pobierz menu w pliku *.pdf