Nasi Drodzy,

przygotowaliśmy dla Was ofertę na catering świąteczny. Świeże ryby, pyszne pierogi, doskonałe zupy, delikatne przystawki – wszystko, co znacie ze Spichrzowych stołów!

Zamówienia na catering można składać do dnia 25.03.2018 (niedziela).

Szczegółowych informacji dotyczących zamówień udzieli Kierownik obiektu, Pani Krystyna Klonowska: 56 657 11 41/ 693 296 859/ biuro@spichrz.pl.

MENU

ZIMNE PRZEKĄSKI

Pstrąg w galarecie 100g/ 12zł
Łosoś w galarecie 100g/ 15zł
Terinka z łososia 100g/ 15zł
Jajka faszerowane 200g/ 12zł
Rolada serowa 100g/ 12zł
Rolada szpinakowa z łososiem 100g/ 12zł
Schab ze śliwką 70g/ 12zł
Schab z masłem chrzanowym 70g/ 12zł
Różki z szynki z musem chrzanowym 70g/ 12zł
Rolada z kaczki na sosie porowym 70g/ 15zł
Sałatka tradycyjna jarzynowa 100g/ 5zł
Pasztet z selera 70g/ 10zł
Pasztet z dziczyzny 70g/ 12zł
Pasztet z kaczki 100g/ 14zł
Kiełbasa biała (wyrób własny) 700g/ 46zł

ZUPY

Żurek z kiełbasą i jajkiem 300g/ 12zł
Borowikowa z kluseczkami 300g/ 12zł
Zupa chrzanowa 300g/ 14zł

DANIA NA CIEPŁO

Pierogi ruskie 10szt/ 24zł
Pierogi z mięsem 10szt/ 26zł
Łosoś z rusztu pod pierzynką musztardową 200g/ 42zł
Łosoś na sosie porowym 200g/ 42zł
Roladki z dziczyzny w sosie własnym 200g/ 56zł
Pieczeń z dzika w sosie warzywnym 200g/ 52zł
Pieczeń rzymska 100g/ 14zł
Zrazy wołowe w sosie 200g/ 36zł
Pieczeń z karkówki 200g/ 36zł
Kaczka pieczona ½ szt/ 46zł

Pobierz menu w pliku *.pdf